Archief: augustus 2010

Verbind jezelf met de zon, de maan, de sterren en planeten

Op donderdag 19 augustus wordt er een lezing gegeven over de verbinding met jezelf, de zon, maan, sterren en planeten, in het Triskal Healing Centre te Delft.
“Alle aspecten van het Universum hebben invloed op ons als mens,” vertellen Marianne en Monique van Triskal. “Het is belangrijk dat we beseffen welke invloed het zonnestelsel op ons heeft qua energie en hoe we deze Kosmische energieen ten goede van onszelf kunnen keren.”
Lees verder

Dieren en hun krachten

Krachtdieren zijn een begrip in het sjamanisme. Sjamanen over de gehele wereld hebben een speciale band met hun krachtdieren, deze helpen hen bij genezing en met het reizen in de verschillende werelden. Centrum De Quest geeft op zondag 22 augustus een workshop die geheel in het teken staat van krachtdieren.
Lees verder

Vrijdag de dertiende!

Het is vandaag vrijdag de dertiende. Eng? Bijgeloof? Of juist een geluksdag? De een gelooft er wel in, de ander niet, de meeste mensen vooral alleen als er iets ‘ongelukkigs’ gebeurt op deze dag.
Het geloof in Vrijdag de dertiende als een ongeluksdag is al heel oud. Waarom?
Lees verder

Astrologieworkshop aan zee!

Meer over jezelf en je horoscoop leren én genieten van zon en zee? Dat kan met de ‘Workshop aan zee’ van Natasja Kuipers! In een prachtige beachclub in Zandvoort ga je met jouw persoonlijke horoscoop aan de slag. Je leert bijvoorbeeld wat de Zon betekent, wat de Maan zegt over je gevoel en wat je ascendant precies inhoudt. En tussendoor kun je een duik nemen in de zee of genieten van een drankje op het terras. Neem je zwemkleding en badhanddoek dus zeker mee!
Lees verder

Spirituele dansavond bij Triskal in Delft

Donderdag 5 augustus is er een bijzondere dansavond bij het Triskal Healing te Delft. De avond draait om bewegen en de energieën hun werk laten doen in het lichaam. “De energieën die ons omringen vanuit de Kosmos hebben op dit moment een zeer hoge trilling, door deze hoge trilling hebben wij als mens moeite om de verbinding met onszelf sterk te houden,” laten Marianne en Monieque van Triskal weten.
Lees verder

Dutch Angel Day 2010 komt er weer aan

Zaterdag 11 september 2010 zal alweer de vijfde Dutch Angel Day worden gehouden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de workshops tijdens deze dag is ‘Aartsengel Rafaël en zijn Helende Engelen’. “Elk jaar geven de Engelen aan waar ze met de bezoekers aan willen werken. Dit jaar willen ze tijdens workshop Helen op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau”, laten organisatoren Annelies Hoornik en het Dutch Angel Day team weten.
Lees verder