Archief: juli 2010

Thema-avond massage bij Triskal

De thema-avond van het Triskal Healing Centre te Delft staat op donderdag 29 juli in het teken van massage. Op deze avond komen er verschillende massagetechnieken aan bod, die worden voorgedaan op een model en op elkaar worden geoefend.
Lees verder

‘Tijd maken’ thema Maand van de Spiritualiteit 2010

Het thema voor de vierde Maand van de Spiritualiteit is al bekend. Deze zal weer in November gevierd worden en het thema van deze editie is ‘tijd maken’. Joke J. Hermsen schrijft het essay, Windstilte van de ziel. Onder anderen Eckhart Tolle, Susan Piver, Geert Kimpen, Joep Dohmen en Huub Oosterhuis geven lezingen. Diverse uitgeverijen brengen nieuwe titels uit en de KRO presenteert onder meer De Avond van de Spiritualiteit.
Lees verder

Thema-avond over vorige levens

Aanstaande donderdag 15 juli is er weer een bijzondere thema-avond bij het Triskal Healing Centre te Delft. Deze avond zal in het teken staan van vorige levens en alles wat daarmee te maken heeft. De ham-vraag van de avond is natuurlijk: wat heeft zich afgespeeld in je vorige levens?
Lees verder

Vrouwenritueel van De Quest

Zin om mee te doen aan een ritueel speciaal voor vrouwen en te genieten van de vrouwelijke energie die hierbij vrij komt? Centrum De Quest organiseert op woensdagavond 14 juli een vrouwenritueel in Rotterdam. Samen met andere vrouwen wordt er een mooi en natuurlijk altaar gemaakt en daarna kun je ervaren wat een ritueel voor jou en vrouwen in het algemeen kan betekenen. Ook wordt er een trancereis gemaakt op deze avond.

Lees verder

Nederland is toe aan spiritueel ondernemerschap

Zoals beloofd: het originele bericht n.a.v. het onderzoek naar Spiritueel ondernemen…

Nederland is toe aan spiritueel ondernemerschap
Spiritualiteit.blog.nl: 73% wil meer ‘spiritualiteit’ op de werkvloer

Spiritueel ondernemerschap is steeds meer in opkomst. Er wordt gepraat over het opnemen van mediteermomenten in de CAO, spiritueel leiderschap, meer inspiratie, spirituele en persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer…
Spiritualiteit.blog.nl deed onderzoek naar spiritueel ondernemen. Want wat verstaan we hier eigenlijk onder? En in hoeverre zijn we op zoek naar spiritualiteit op de werkvloer?
Lees verder