Archief: maart 2010

Paasviering op Goede Vrijdagavond

Follow Your Heart organiseert op Goede vrijdagavond 2 april een paasviering in het Veluwse dorp Loenen, nabij Apeldoorn.. Tijdens deze avond houdt de organisatie haar traditionele Paasbijeenkomst in spiritueel centrum ’t Zonnehuis te Loenen. Het thema is: ‘Het ritueel van Pasen als voorbereiding op een overgang naar een nieuwe tijd’.
Lees verder

Wist je dat…

…de redactrice van dit blog op 10 en 11 april voor de tweede keer een reiki 1-cursus organiseert in Maassluis? Omdat ik nog niet zo lang cursussen geef, vraag ik er ook nog niet zo veel voor. Deze keer is de cursus maar 75 euro en er zijn nog plaatsen vrij!
Meer weten over mijn cursussen en andere activiteiten? Dan kun je kijken op de website Teachings of Avalon.

Column Lunadea: Violen, violieren en viooltjes

Rond deze tijd worden de bloembakken weer volgepland met viooltjes.
Je hebt ze in allerlei vormen: met grote kleurige bloemen, met kleine fletse bloempjes het mooie gele zinkviooltje en het driekleurige bosviooltje en als laatste wil ik ook het maartse viooltje noemen.
Lees verder

Psychometrie-avond in Delft

Heb je een vraag aan een overleden vriend of familielid waar je graag antwoord op wil? Dan is de thema-avond op donderdag 25 maart, bij het Triskal Healing Centre te Delft misschien wel iets voor jou. Dit keer kun je er contact maken met overledenen. “We gaan contact maken dmv mediumschap/psychometrie met onze dierbaren die overleden zijn en zich nu in de Andere Wereld bevinden”, aldus Marianne en Monique van Triskal.

Lees verder

Reiki 1-cursus voor maar 75 euro

Op 10 en 11 april 2010 geef ik weer een Reiki 1-cursus in Maassluis. De cursus duurt een weekend, ofwel 4 dagdelen. Tijdens dit weekend leer je over Reiki volgens de traditionele methode van dr. Mikao Usui. Je krijgt wat mee over de oorsprong, maar we werken voornamelijk aan de praktijk.
Lees verder

Wist je dat…

De uitslag van het vorige onderzoek van Spiritualiteit.blog.nl, over de betekenis van spiritualiteit, door meerdere media is ontvangen en gepubliceerd? Zo stond er deze week nog een artikel op Yunomi, een van de grootste vrouwensites van Nederland en Belgie. Klik hier om het artikel op Yunomi.nl te lezen. Wie liever het artikel op de Belgische site wil lezen, kan hier klikken.

Spiritualiteit.blog.nl is overigens met een nieuw onderzoek begonnen, over spiritueel ondernemen. Doe hier mee aan het onderzoek!

Thema-avond Jassentechniek met Hans de Waard

Op woensdag 31 maart vindt er om 20.00 uur een thema-avond plaats over de Jassentechniek in De Sprong, te Geldrop. De avond wordt verzorgd door Hans de Waard, de bedenker van deze techniek.

De Jassentechniek is een behandelingsmethode die je in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid ballast – lees: jassen – los te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan negatieve patronen en overtuigingen, onverwerkte traumatische ervaringen of specifieke angsten. Inmiddels hebben vele duizenden mensen in binnen- en buitenland hebben de positieve effecten van de Jassentechniek ervaren.

Lees verder

Magische Maanviering van De Quest

Op woensdagavond 31 maart organiseert Centrum De Quest weer een Magische Maanviering in Rotterdam. De naam van deze maan is Ontwaakmaan of Zaaimaan, Kuismaan. Het is eeen goede tijd om in balans te komen èn gebruik te maken van de nieuwe (lente-)energie die naat buiten komt.
Lees verder

De Onkruidbeurs is er weer bijna!

Op zondag 21 maart is het weer tijd voor de Onkruid opleidingen- & gezondheidsbeurs! Deze beurs is een jaarlijkse ontmoetingsplek voor opleidingen en toekomstige studenten, therapeuten en cliënten, winkels en klanten, spirituele stromingen en zoekers naar verdieping.

Lees verder

‘Gaia’s kracht’ – boekpresentatie, lezing, aardemeditatie en nog veel meer!

In ‘Gaia’s kracht, Op reis naar haar magische plaatsen’ maakt sjamaans docente Roelien de Lange je deelgenoot van de magische ervaringen, bijzondere ontmoetingen en verhelderende inzichten die zij op haar reizen heeft opgedaan. Als kind al liep ze als betoverd aan de hand van haar grootvader door het Puttense bos bij het Solse Gat. Aan hem dankt zij één van haar talenten: het vinden van krachtige plaatsen.
Lees verder

Ware liefde

De thema-avond van donderdag 11 maart bij Triskal Healing  Centre te Delft staat in het teken van… Ware Liefde! Wat is ware liefde nou werkelijk, wat doet het met je, hoe kun je het herkennen, hoe ga je ermee om?
Lees verder